eng Hovedsiden Kontakt Sidekart
De siste nyhetene
Nytt fra styret

Styret har nå planlagt vårens aktiviteter etter planen vedtatt på siste årsmøtet

Av: Inger Toppen, Fredag, 24. februar 2012 kl. 08.26,
Sist oppdatert: Fredag, 24. februar 2012 kl. 09.00
 
 

 

Vårens aktiviteter starter med Frivillighetens dag 10.mars. Denne markeringen ble opprinnelig planlagt i november, men gikk ut pga strømbrudd under stormen Berit. Vi ønsker at mange av våre medlemmer tar turen for å slutte opp om det frivillige arbeidet som markeres.

 

Postheftet om Vega, forfattet av Rune Kristiansen og Jon Suul er i trykken. Vi er stolte over at noen av våre medlemmer igjen produserer viktig dokumentasjon om Vega og posthistorien ute i verdensarvøyene. Det blir en egen markering på Vega når heftet er klart til salgs. Dette annonseres.

 

Ærfuglpatruljen vil gå som normalt i slutten av april. I år vil vi sansynligvis ha med venner fra Vikna og Sør Gjeslingan. Mere informasjon om dette kommer.

 

Fugleprosjektet i 7.klasse. I år vil tema være fuglekasser. Lars Løfaldli er en kapasitet på dette området. Han vil komme til Vega 30.mars. På denne dagen vil 7.klasse få opplæring i å sette ut kasser i sitt nærområde rundt skolen, videre får de også informasjon om ulike fuglekasser, da dette er et helt fagfelt. Vi håper dette vil skape flere naturvernere blant unge på Vega.

Dagen avrundes med tradisjonell fuglekveld på Havkafeen på Nes. Her vil det være foredrag om fugler fra flere ornitologer.

 

Konferanse i samarbeidsrådet. Stiftelsens råd av organisasjoner vil holde konferanse på Vega Havhotell 16. og 17.mars. Den 17.mars inviteres publikum inn. Tema denne dagen vil være "Unge i verdensarven" og "Fiskeoppdrett i verdensarvområdet"

 

Dugnader på Øverstua starter så snart stua er utluftet og tørr etter vinteren. Veggene inne skal skrapes og males. Det planlegges to dugnader på forsommeren. Prosjektet Øverstua kaller inn.




- Flere nyheter..
- Forsiden..
 
 
 

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt