eng Hovedsiden Kontakt Sidekart
De siste nyhetene
Styremøte i Vegaøyans Venner 8.august 2018

Møtet ble avholdt på Sparstua Til stede var Håkon Bergåker, Sverre Nilsen, Svanhild Alexandersen, Guri Hansen Wik og Jon-Petter Bremstein

Av: Inger Toppen, Lørdag, 18. august 2018 kl. 20.23
 
 

 

 

Sak 1 - Utleie av Øverstua

Huset har vært utleid først en 3 ukers periode til snekkere som arbeidet på Nautøyn, og senere 1 natt til andre.

Manglende informasjon kan være årsaken til at det ikke har vært mer pågang.

Håkon har vært der ute og sett, og det så ikke veldig bra ut i huset etter disse leieboerne. Det var en del støv og skitt mellom gulvbordene som burde vært støvsugd opp, og mattene på gulvet var skitne. Disse burde byttes ut med plastikkmatter som er lettere å holde ren.

 

Sak 2 - Status gjenstående arbeid

Kjøkkenloftet skal platelegges. Plater er der ute. Pipa trenger pussing. Platten ute er i dårlig forfatning og kan egentlig bare brennes i fjæra. Det gjenstår fortsatt utvendig maling.

I tillegg har det oppstått en lekkasje i nærheten av stuevinduet mot vest. Håkon mener vannet kommer fra taket, men dette må undersøkes nærmere.

 

Sak 3 - Øyans dag/Tåværmarkering/dugnad

Vi prøver og arrangere øyans dag kombinert med en markering av åpningen av Øverstua i Tåværet. Jon-Petter ordner med påmelding, båtskyss og matbestilling. Tåværgruppen legges en plan for dugnadsarbeid som kan gjøres den dagen og passer på at alt utstyr og verktøy er på plass. Datoen som ble bestemt er lørdag 8. september.

 

Sak 4 - Fortellerkveld

Det var enighet om å få til en fortellerkveld med Floværet som tema, siden det ikke ble noen tur dit i år. Jon-Petter snakker med Kjell Grimsø og Aud Halmøy om de kan komme og fortelle litt. Guri undersøker om det kan fremskaffes noen bilder derfra, og dersom noen har bilder fra Floværet bes de om å ta kontakt med Guri.

Datoen for dette arrangementet ble satt til fredag 2. november.

 

Takk for møtet!

 

Mvh
Jon-Petter



- Flere nyheter..
- Forsiden..
 
 
 

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt