nor Hovedsiden Kontakt Sidekart
Latest news
Fugleprosjekt og fuglekveld 30.mars

Fugleprosjekt i 7.klasse med oppsetting av fuglekasser ble en fin økt for 7.klasse og hjelpere. I snøværet denne dagen ble det satt opp et 20talls kasser i skolens nærområde. Håpet er at skolebarne nå følger fuglene utover våren for å se om arbeidet gir innflyttere i kassene.

Se bilder på gallerihttp://www.vegavenner.no/?side=galleri_kat&cat=59&orderby=:


By: Inger Toppen, Monday 9th of April 2012 11:02 AM,
Last updated: Wednesday 2nd of May 2012 01:28 PM
 
 

 

På kvelden ble det holdt en såkalt fuglekveld med forskjellige foredrag. Vegaværingene er meget interessert i fugler, så oppmøtet var godt denne fredagen før palmehelg. Spennet i foredragene var godt, fra Omnøs foredrag om SNO sitt arbeide, til nye og spennende fuglearter på Vega ved Jon Suul.

Vi drømte oss alle bort da Lars Løfaldli viste bilder og fortalte om sitt møte med våren, ea og Aud ute i Halmøya. Bildene Lars tok ute i Halmøy er vel de som har vært mest benyttet i forhold til vår verdensarvstatus.

Rune Kristiansen holdt så et flott foredrag om arbeidet med posthistorien på Vega. Rune Kristiansen og Jon Suul fant hverandre da de begge hadde planer om å dokumentere denne historien. Resultatet er et flott hefte. Vegaøyans Venner har finansiert trykking og har heftet i salg nå for kr.150,00. Vi takker Rune Kristiansen og Jon Suul for et stort arbeid for og for deres bidrag til foreningen!

 

se bilder på galleri

 

 

 

 

 

 

 
- More news..
- Home..
 
 
 

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved