nor Hovedsiden Kontakt Sidekart
Latest news
Styremøte 13.august 2019

Møtet ble holdt kl.19.10-19.45 på COOP-kafeen. Tilstede var: Guri Wik, Ole Arne Davidsen, Sverre Nilsen og Jon Suul. Møtet var utsatt av 25.juni.

By: Inger Toppen, Saturday 21st of September 2019 10:30 AM
 
 

 

Saker:

 1. Dagsorden og innkalling

Ble godkjent

 1. Referat fra styremøtet 30.4 

Ble godkjent

 1. Midlertidig ledelse

Årsmøtet vedtok i mangel av noen som ville ta på seg lederrollen at foreningen kunne fortsette uten leder for et år. Det skaper visse problemer. Et notat omkring ledelse/roller i styret i mangelen av leder ble diskutert. Vedtatt ble av Jon Suul fungerer som midlertidig leder fram til kommende årsmøte. Da er en formell situasjon sikret.

 1. Arbeid på Øverstua 

Arbeidet ble diskutert (uten Håkon Bergåker tilstede). Det gjaldt videre oppfølging:

 • Kjøkkenloftet, som Håkon har tatt på seg å ordne, det blir når han har tid 
 • Gjerdestolper til hage. Saken har blitt diskutert i flere år uten framdrift. Guri, Sverre og Ole Arne tar ansvar for å iverksette, avtaler snarlig med Bjørnar Jensen om boring og oppsetting av galvaniserte påler. Da er arbeidet i gang. Guri har malt gjerdeplanker, men har noe igjen. 
 • Rammemadrasser ordnes
 • Hagearbeid kan komme i gang når gjerdet et oppe
 1. Øyans Dag Ylvingen søndag 11.8. 

Oppsummering: Reiste med ferja kl.11.30. Riktig vellykket i fint vær og med lokal hjelp, orientering i kapellet. Kaffe og kaker (Svanhild og Guri hadde bakt) med lotteri (som Guri hadde ordnet, inklusive gevinster). Inntekten på vel 1500 kr ble gitt til kapellet på Ylvingen. Vi ble ca 25 personer, flere lokale – og de lokale var glade for besøket. Middag på Himmelblåkafeen før retur med ferja kl.16.30.

 1. Fortellerkveld «ELG» fredag 4.10. 

Ole Arne har avtalt med Erling Solberg, NINA i Trondheim at ham kommer og holder et foredrag om temaet. Arrangementet ble satt til fredag 4.10.

 1. Tåværdag 2019 søndag 8.9. 

De årlige Kulturminnedagene 2019 går 7/8-14/15. september. Det ble vedtatt å legge årets Tåværdag inn som et arrangement under Kulturminnedagene 2019, og tidspunktet ble satt til søndag 8.9. Det blir en oppfølging av fjorårets suksess. Ambisjonen vil bla være å male resten, fjerne plattingen og brenne restene og en generalopprydding med oppsetting av lemmer for vinduene før vinteren.

 1. Nytt årlig arrangement i foreningens regi.

Inger Pedersen Toppen har foreslått at foreningen lager et nytt arrangement om våren – en Strandrydderdag. Ylvingen kan være et mål, der er slik rydding ikke gjennomført. Valget gjøres siden.

 1. Eventuelt.

Inger Pedersen Toppen har nettopp tatt kontakt med Bjørn Håvars Andersen om oppdatering av nettstedet.

 

Jon (sekretær og midlertidig leder)
- More news..
- Home..
 
 
 

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved