eng Hovedsiden Kontakt Sidekart
De siste nyhetene
Ærfuglpatrulje til Lånan 24.april 2010

Tredje året på rad dro ærfuglpatruljen langt nord i havet for å være med på vårens forberedelser til å ta imot ærfuglene. Det deltok 12 hjelpere på årets patrulje. Vi dro fra Nes i 10 tida på morgenen og returnerte i 16 tida.

Av: Inger Toppen, Onsdag, 5. mai 2010 kl. 10.48
 
 

Patruljen hjalp folket på Lånan med å "gjær opp" til e-fuglene. Gammel tang ble fjernet fra e-hus, ny tang lagt inn og gamle e-hus ble restaurert. Dagens arbeid medvirket til at 300 reir ble klarert, mens 6 e-hus ble reparert/restaurert. Stemningen var som vanlig god. Livet ute i øyene er helt spesielt på våren. Lyset, fuglene og god stemning i arbeidslaget gjør dette til en flott tur. Folket ute i Lånan tar også alltid godt i mot oss, flagget er til topps når de får besøk. Hildegunn Nordrum gir oss små innblikk i Lånans historie hvert år. Så blir det servert fiskesuppe som smaker meget godt etter endt arbeid ute!

Det er lagt ut bilder fra patruljen på galleri. Her må det bemerkes at bildene ikke følger en naturlig rekkefølge. Vår webansvarlig er sykepermittert en periode, og u.t. har ikke alle kunnskaper om nettbehandling ennå.




- Flere nyheter..
- Forsiden..
 
 
 

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt