eng Hovedsiden Kontakt Sidekart
De siste nyhetene
Nyhetsbrev fra Vegaøyans Venner – Sommer 2010

Årsmøtet i Vegaøyans Venner 13.juni i år var selvfølgelig preget av den gledelige meldingen om at Vegaøyans Venner hadde vunnet Den nasjonale kulturlandskapsprisen 2010.

Av: Bjørn H. Andersen, Onsdag, 14. juli 2010 kl. 15.13
 
 

I møtet ble det referert fra tilstelningen ved prisutdelingen på Tveten gård. Vi fikk også hilsninger fra medlemmer fra fjern og nær. Naturforvalteren i kommunen, samt leder i Samarbeidsrådet og Stiftelsen Vegaøyan Verdensarv hadde også hyggelige gratulasjoner gjennom møtet.


Ved styrevalgene kom to nye styremedlemmer inn: Gunnar Stensholm og Einar Moen. Vi takker de avtroppende Margit Lande og Øystein Ludvigsen. Styret består da av; Inger Pedersen Toppen, leder, Sverre Nilsen, Martin Skjefstad, Gunnar Stensholm og Einar Moen. Nye varamedlemmer er Grete Andreassen og Tove Trøan.


To saker ble behandlet.



  1. Styret ønsket årsmøtets mening om av bruk av regnskapsbyrå til foreningens regnskap. Vedtaket gav styret fullmakt til å vurdere dette årlig.

  2. Bremstein fyr grupperingen ønsker samarbeid med Vegaøyans Venner som en mulig undergruppe. Vedtaket var at styret får fullmakt til å utarbeide et samarbeid med gruppen Bremstein fyr.


Vegaøyan Venners årsmelding ble vedtatt uten tilføyelser. Den er utlagt under linken; årsmeldinger på nettstedet(tilsendt som sakspapirer).




Sommertreff 14.juli k.19.00 på Havkafeen på Nes


Vegamedlemmene vil gjerne treffe våre medlemmer og kommende medlemmer, som bor utenfor øya. Vi vil derfor samles for å informere om årets arbeid og det som rører seg i foreningen Dette har vært et ønske fra medlemmene, og her er alle velkommen til et hyggelig treff. Vegadagkomiteen har satt opp båt til Emeliusfestivalen i Hysværet etter møtet (ca.20.30). Gruppen Ferdafolk spiller på Gåkkå.




Slåttekurs 21.7. på Omnøy.


Utreise kl.9.00 fra Nes, heim ca.k.18.00. Kostpenger kr.100,00.


Påmelding: Sverre 97751308 / 41569859




Øyans dag 7.august på Kilvær


Vi gleder oss til å dra ut til Kilvær som er årets markeringsøy. Som før på Øyans dag vil det bli vandring på øya, historier og matservering. Skyss ut til Kilvær med Tore Hansen kl.10.00. Tilbaketur kl.15.15 med Torolv Kveldulfson. Påmelding til Sverre Nilsen tlf. 41569859 / 97751308. Pris kr. 400,00. Vær tidlig ute med påmelding, det er begrenset plass på båtene. Påmelding til 4.august. Værforbehold.


Sommerhilsen fra styret


- Flere nyheter..
- Forsiden..
 
 
 

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt