nor Hovedsiden Kontakt Sidekart
Latest news
VEGAØYANS VENNER arrangerte fortellerkveld onsdag 9.september på Neskafeen.

Dette var et godkjent arrangement under Kulturminnedagene 2015 som årlig går i regi av Norges kulturvernforbund. Det var første gang Vegaøyans Venner eller andre foreninger/organer på Vega har hatt et arrangement under Kulturminnedagene.

By: Inger Toppen / Jon Suul, Sunday 27th of September 2015 08:22 PM
 
 

 

 

Dette var et godkjent arrangement under Kulturminnedagene 2015 som årlig går i regi av Norges kulturvernforbund. Det var første gang Vegaøyans Venner eller andre foreninger/organer på Vega har hatt et arrangement under Kulturminneagene.

Årets hovedtema for Kulturminnedagene er NABOSKAP, mennesker, kulturminner, historie. Derfor var tema for dagen  «LØSE KULTURMINNER BLANDT OSS».

 

Arrangementet startet kl.19.00 og det møtte vel 40 interesserte personer.

Arrangementet var en oppfølging av et arrangement i vår "Antikk-kveld".

Styrets leder, Einar Moen, ønsket velkommen. Kveldens kåsør var styremedlem Jon Suul som holdt et innlegg omkring temaet for dagen og viste mange bilder av eldre gjenstander; møbler, løsøre, redskap fra hjemmebesøk omkring på Vega samt noen bilder fra Brønnøy.  Det var under annonseringen oppfordret til å ta med gamle ting, ting som folk lurer på når det gjelder:

alder, navn, opphavssted, produsent, bruk etc. Kafeen var åpen for servering, og det ble en hyggelig kveld med spørsmål og diskusjon omkring såvel kåseriet som gjenstandene som kom fram.
- More news..
- Home..
 
 
 

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved