nor Hovedsiden Kontakt Sidekart
Latest news
Styremøte 25.10.2022

Verdensarvsenteret Til stede: Inger, Jan Olav, Håkon, Ole Arne, Sverre, Anita

By: Inger Toppen, Sunday 6th of November 2022 01:58 PM
 
 

Styremøte i Vegaøyans Venner 25.10. 2022 kl 1830Sted: Verdensarvsenteret  

Til stede: Inger, Jan Olav, Håkon, Ole Arne, Sverre, Anita   

 

Referatsaker: Ingen.

 Sak 1: Plan fram til årsmøtet i første kvartal 2023·      Gammeldags juleselskap:o   Asbjørg Pedersen, Gunnar Søla, Per Morten Gullsvåg, Milda Hestmark, Erling Saus, Øystein Ludvigsen, Snefrid Jacobsen. Inger snakker med Per Morten.o   Alternative datoer: 06.01., 13.01. eller 20.01.o   Hente/bringetjeneste fra styreto   Marius stiller gamle Coop til disposisjon som lokale·      Årsmøte fredag 10.03. 2023o   Inger hører med Jon Petter om vedtektene er revidert siden 2009. I så fall må disse oppdateres på hjemmesida. Hvis ikke, må de revideres i årsmøtet. 

Sak 2: Deltakelse på frivillighetens dag 12.novemberSamfunnshuset kl 1200: Deltar: Anita, Sverre, Ole Arne. Inger har en avtale, men møter om avtalen avlyses.·      Inger hører med Marius om hvor langt han er kommet med brosjyrene·      Utdeling av 10-årshefter og t-skjorter·      Roald Kluge engasjeres til å lage plakat med logo og navn, samt en med aktiviteter og kontonummer/info om medlemsavgift. Sverre samarbeider med Kluge for å designe plakatene. Inger sender logo, bilder og info om medlemsavgift til Roald Kluge. 

Sak 3: Rapport fra Øverstua-gruppa v. Håkon/Sverre. Fornyet forsikring?·      Taket er dekket med presenning. Reparasjoner på taket til våren.·      Vi aksepterer tilbudet om forsikring fra Grong Sparebank (Eika).  

 

Event.·      Forespørsel fra flyktningkontoret om å inkludere flyktninger. Anita kontakter Elin Anna Hovland og informerer om at eldre flyktninger er velkommen til gammeldags juleselskap   

 

Anita Trøite / Inger PedersenReferent
- More news..
- Home..
 
 
 

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved