nor Hovedsiden Kontakt Sidekart
Latest news
Medlemsmøte og fortellerkveld 12.mars

Vårt nye nettsted ble presentert for medlemmene på Vega Vertshus den 12.mars. Det var gode tilbakemeldinger fra medlemmene, og vi må få takke Bjørn Håvard Andersen i firmaet Vegadesign som har gjort den gode jobben.

By: Inger Pedersen Toppen, Wednesday 17th of March 2010 03:22 PM,
Last updated: Wednesday 17th of March 2010 03:40 PM
 
 
Medlemmene ble presentert for vårens og sommerens program(tidligere sendt ut på nyhetsbrev). Det ble en diskusjon på gjennomføring av slåttekursene. Det ble innspill på at noen medlemmer kunne tenkt seg deltakelse i slått uten nødvendigvis å betale kursavgift. Mange medlemmer har slåttekunnskaper og kan derigjennom delta som frivillige. Dette er en ressurs vi må ta vare på, i samarbeid med naturforvalterne vil vi forsøke å legge opp til slåttekurs på linje med ærfuglpatruljen, der man drar ut til arbeid på øyene.Kursdelen kan gå videre for de som har dette behovet.

Fortellerkveld
Marit Nilsen tok oss med på en billedreise i vegas historie fra ca.1919 fram mot 1960 tallet. Gamle bilder av skoleklasser, begravelser, bryllup og arbeidslag gav oss noen kjappe dykk i vår nærmeste historie. Marit og Liv Nilsen har gjort en uvurderlig innsats for vår historie gjennom sin innsamling.
Kari Renate Nilsen viste oss smakebiter fra museets innsamlinger av billedmateriale. Her var det lagt vekt på arbeidfolks hverdag på Vega. Hun viste også et utvalg portrettbilder. Bildene skal arkiveres i museumsbase i Bodø, slik at materialet blir tilgjengelig. Museet har bl.a. fått bilder fra Emårsøy som dokumenterer oppveksten til Astrid Tåvær, en skatt av bilder!
- More news..
- Home..
 
 
 

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved